Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem is olyan régen megírtuk, hogy amerikai verzió készül a Låt den rätte komma in című svéd vámpírhorrorhoz. Az eredetiből lefordított angol címet (Let the right one in) lerövidítve Let Me In címmel forgatják a remake-et. Azóta napvilágot látott információk szerint egyre valószínűbb, hogy Kodi Smit-McPhee lesz az egyik főszereplő. Kodit láthattuk Eric Bana oldalán a My father, Romulus című filmben, és ő játsza Viggo Mortensen gyerekét is az idén bemutatásra kerülő The Road elnevezésű posztapokaliptikus filmben.

A stockholmi külváros helyett a colorado-i hegyekben játszódó történetben a két karakter nevét is megváltoztatják, Oskar és Eli helyett Owen és Abby lesz a nevük, ám a pletykák ellenére, miszerint a film készítői a Twilight sikerén felbuzdulva tinikorúnak írják meg a gyerekeket, a központi szereplők megmaradnak 12 évesnek. A továbbiakban pedig következzen néhány koncept-poszter. Érdekes megfigyelni, hogy stílusban is és tartalomban is erősen emlékeztetnek a svéd eredetire tartalmilag. Az is feltűnő, hogy nagyon azzal akarják majd eladni a filmet, hogy Matt Reeves rendezi, aki a Cloverfieldet is jegyezte.

Címkék: hírek horror hamarosan let me in

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr851245431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása