Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Transformers: Revenge of the Fallen június 24-én világpremier keretében kerül a mozikba, Magyarországon A bukottak bosszúja címen. Ez a premier azonban annyira globális, hogy valójában az Egyesült Királyságban és Japánban már múlthét hétvége óta vetítik a filmet. Angliában június 19-én pénteken indult útjára a film, míg a robotimádó japán közönség június 20-án szombattól kezdve élhette át az álcák bosszúját.

Az Egyesült Királyságban a becslések szerint három nap alatt 14,1 millió dollárnak megfelelő bevételt hozott, ami nem kevesebb, mint 71%-os növekedés a 2007-es Transformers első hétvégéjéhez képest. Japánban a nyitás nem volt ilyen átütő siker, mivel az ottani eredmény 13%-kal elmaradt az első rész nyitóhétvégéjének bevételeihez képest, de a film itt két nap alatt további 5,8 millió dollárt szerzett.
 

Címkék: hírek transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr401202330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása