Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Úgy tűnik Peter Jacksonék alaposan kitolnak A Gyűrűk ura fanokkal, mivel hiába a várva várt Blu-ray megjelenés, csak a moziban látott verziót adják ki, a rendezői bővített változatot csak 2012-ben, a két részesre tervezett A hobbit megjelenése előtt vehetik kezükbe a gyűjtők. Hírek, pletykák egyenesen Középföldéről.

A Gyűrűk ura fanok régóta vágyakoznak a Blu-ray-es trilógia után, és most várakozásuknak meg is lett az eredménye, hiszen megjelenik ez évben ebben a formátumban is végre. Örömükbe azonban üröm is vegyül, hiszen most "mindössze" csak a moziban látott verziót adják ki a trilógiából. A rendező Peter Jacksonhoz közeli források alapján a bővített verzió csak A hobbit bemutatásának évében kerülhet a fanok polcaira, ami még bőven messze van, ugyanis A Gyűruk ura előzményének bemutatóját 2012-re tervezik.

Ha már szóba került A hobbit, a napokban felmerült hírek alapján Peter Jackson író, producer és Guillermo Del Toro rendező két részesre tervezi kibővíteni a történetet. Az eredeti tervek szerint az első film A hobbit könyv lett volna, míg a második film egyfajta áthidalás A hobbit és A Gyűrűk ura között, nagyrészt saját fantáziából. A Faun labirintusának rendezője elmondta, úgy tervezik, hogy az egyik rész a Fehér Tanácsról szól, a másik pedig Gandalf jövése és menése Dol Goldurba. A trilógia előzményének is tekinthető filmben egyébként kezdenek körvonalazósni a színészek is. Állítólag Ian McKellen visszatérése, mint Gandalf tényként tekinthető, mivel aláírta a szerződést, míg Viggo Mortensen úgy nyilatkozott, hogy megy ha hívják.

Címkék: hírek a hobbit

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr851075034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása