Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Michael Bay hivatalos oldalán egy új összeállítás jelent meg a közelgő Transformers: Revenge Of The Fallenből. A videó elején egy jelenetet láthatunk, amiben Bumblebee (Űrdongó) szomorkodik, mivel nehezen viseli, hogy Sam az egyetemi kollégiumba már nem viheti őt magával. Eközben Megan Fox hajt végre egy gyors átöltözést, amiről nehéz eldönteni, hogy komikus elemnek szánták-e.

Az első filmben is felfedezhettük azt a párhuzamot, ahogy Bumblebee szinte hűséges kutyaként segítette Samet, amit csak erősített a tény, hogy nem tudott beszélni. Feltehetően ugyanezen cél elérése érdekében, még ebben a filmben sem tud rendesen beszélni, habár ezúttal ez még kevésbé realisztikus. A lényeg viszont ezután látható, a robotok közti akciójelenetek gyors egymás után vágásával. Elképzelhető, hogy az összeállítás második fele már a május 1-jén útjára induló, Wolverine-hez csatolt trailer része.
 

 

Címkék: trailer hamarosan transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr521073548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása