Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Avatarról fellelhető információk elsőszámú szállítója, a MarketSaw 3D blog, most megerősített egy korábban felmerült információt, egy hitelesnek számító forrásból. Eszerint a film tartalmazni fog egy nagyjából 12 perc hosszúságú jelenetsort, amelyet végig a főszereplő Jake Sully idegen avatarjának szemszögéből láthatunk, miközben társaival a Pandora dzsungeleiben bolyong.

Hasonlót, de jóval rövidebb ideig, korábban a 2005-ös Doomban láthattunk, ahol így próbálták a játék hangulatát a filmbe csempészni, igaz nem sok sikerrel. Cameron ugyanakkor ebben is a maximális realizmusra törekszik, így az informátor szerint ezekhez a jelenekhez figyelembe veszik a pislogás és szem fókuszálásának hatásait.

Egy valamivel korábbi hír szerint a Panasonic, amivel Cameron már a film munkálatainak megkezdése óta együttműködik, saját új technológiájának segítségével 2010 húsvétján a film 3D változatát is kiadnák, Blu-ray lemezeken. Így megfelelő megjelenítővel és szemüvegekkel a film már otthon is három dimenzióban lenne élvezhető, ugyanakkor elkerülhető egy újabb formátumháború kirobbanása. Ez egyúttal arra is utal, hogy a film idei december 18-i bemutatója biztosnak tekinthető és nem terveznek további halasztásokat.
 

Címkék: hírek avatar hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr65985455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása