Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az év második hava viszonylag csendesen zötyög el a tengerentúlon, hiszen semmilyen nagy várva várt film nem kerül bemutatásra. Lesz viszont egy Heroes-utánzat, két vígjáték, két thriller, horror, és persze az elmaradhatatlan romantika. Az erkölcsi glória, úgy tűnik e hónapban a Star Wars rajongókról szóló komédia felett fog tündökölni, (már ha a mívelt amerikaiak is úgy akarják) hiszen a bemutató alapján lesz néhány atomcsapás humorból, igaz, az erőt a Tim Kring által jegyzett sikersorozatra, a Hősökre hajazó filmben is használni fogják. Részletek lapozás után...

FanboysAz első héten támad a Pink Panther 2, melynek első részét tekinthetjük bukásnak is. Nem arról van szó, hogy Steve Martint nem szeretjük, hanem arról, hogy Peter Sellershez viszonyítunk ( és akkor még a magyar szinkron is jó volt). A Push (Dakota Fanning, Chris Evans, Djimon Hounsou) egy masszív Heroes-koppintás, már a trailer és a történet alapján is. Különleges képességgel megáldott embereket egy titkos, a kormány által támogatott társaság üldözi.(Személyes kedvenc a trailerben a jövő lefestése. Mindörökké Heroes!) Az odaadó Star Wars rajongokról szóló road-movie, a Fanboys is az első héten csap le ránk. Négy cimbora útra kel, hogy keresztbe-kasul átszelje az országot, hogy lopjanak egy kópiát a Star Wars Episode I: The Phantom Menace-ből, és hazavigyék haldokló társuknak, aki így premier előtt láthatja azt. Humorban vélhetően nem lesz hiány, hiszen a filmben feltűnik az eredeti Leia hercegnő, (és a Heroes-ból is ismert Kristen Bell) Lando Calrissian, Darth Maul, "the warehouse guy from The Office" és persze James T. Kirk kapitány is!

Szintén ezen a héten jön a sokunk által várt újabb háromdés animáció, a Coraline, amely Tim Burton "tanítványának" keze munkája, és a trailerek alapján nem kicsit hasonlít a stílus a mesteréhez. A film egy kislányról szól, aki egy párhuzamos, fordított világ kapuját találja meg egy aprócska, titkos ajtó formájában.

A második héten egy thrillert kapunk a Parfüm rendezőjétől, Tom Tykwertől a The International című filmet. Egy Interpol ügynök és egy kerületi ügyész-helyettesnő egyesítik erőiket, hogy leleplezzenek egy igen magasrangú érdekcsoportot a banki szférából. A főbb szerepekben Clive Owent (Sin City, Children of Men) és Naomi Wattsot (King Kong, Eastern Promises) láthatjuk. A horrorrajongók örülhetnek, jön egy Friday the 13th remake, méghozzá Jared Padaleckivel (Supernatural), aki megküzd a legendás Jason Voorheessel a Crystal Lake partján. Padaleckinek egyébként nem ez az első horrorja a Supernaturalen kívüli világban, csúfosan beviaszozták a House of Waxban, melynek egyik legfelemelőbb pillanata az, amikor Paris Hilton fejébe vascső áll. És, hogy a romantikus filmek kedvelői se unatkozzanak, arról két kiváló színész gondoskodik, Joaquin Phoenix és Gwyneth Paltrow személyében. A hosszú idő után hazatérő férfi két nő között örlődik, és nem igazán tud választani a békés, családbarát nő, és az új, titokzatos, vad szomszédasszony közül. Phoenix válaszát a Two Loversből tudhatjuk meg.

A harmadik hétről említésre méltó film nem igen lesz, a negyedik héten viszont jön egy illegális bevándorlókkal foglalkozó movie Harrison Forddal, Sean Pennel és Ashley Juddal. A címe: Crossing Over

Címkék: premier hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr92913855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása