Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Tinilányok figyelem, kezdődhet a sikoltozás, az F5 szüntelen és ritmikus nyomogatása, ugyanis a parókás, kétbalkezes Bella és a ragyogó személyiséggel megáldott Edward visszatért, hogy harmadszor is elborzasszák a jóérzésű mozirajongókat, hiszen a második Twilight film láttán a nézők java öklendezve, esetleg a torkon akadt popcorntól fulladozva rohant ki, mert bizony a rendező a gyenge alapanyagból förtelmes minőségű filmet hozott össze. Nem gátolja meg persze, hogy Hollywood legújabb álompárosa, Kristen Stewart, aki valljuk be, sokkalta jobb filmekben is fel szokott tűnni, és a jellegtelen Robert Pattinson egymásért harcolva, a 13 éves igen veszélyesnek tűnő kislány által vezetett Volturi-klán ellen induljon.

Túl egyszerű lenne persze az élet, ha nem szólna bele egy harmadik fő is a civakodásba, így kedvenc vérfarkasunk, a Jacob-Team vezetője is tovább rohamozza Bellát, aki viszont Edwardba szerelmes, a gond pedig csupán annyi, hogy Edward vámpír. Értjük, nem értjük? A másfél perces, percekkel ezelőtt napvilágra került előzetes felhomályosíthat minket arról, hogy kerüljük a filmszínházakat az Eclipse hazai premierjének napján. Mert ugye világos, hogy nem csak DVD-n elérhető alkotásról van szó.



 

Címkék: trailer twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr441831489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása