Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nagy divatnak számít manapság a szupernhősök kalandjainak rebootolása, így a sorból Superman sem maradhat ki, ezzel pedig olyan világszerte ismert karakterek klubjához csatlakozik, mint Pókember vagy Daredevil. Mindig kérdéses, hogy egy-egy ilyen projekt mennyire lehet sikeres és felül tudják-e a készítők szárnyalni a korábban látott feldolgozásokat. A Warner Bros legalább mindent megpróbál, hiszen tárgyalásokat folytatnak az elismert szakemberrel, aki korábban olyan alkotásokkal vétette magát észre, mint a The Dark Knight, amelyet a valaha volt legjobb Batmenes filmnek tartanak, nem is ok nélkül, hiszen a hősös drámák egy új stílusát és hangvételét mutatta be. A hírek szerint a stúdió azt akarja, hogy Nolan felügyelje a legújabb Superman film fejlesztését és elkészültét.

Azt beszélik, hogy a Warner úgy látja, nem számít, hogy a rendező hivatalosan nem áll a produkció mellett, jelenléte mégis a jó irányba terelheti a film elkészítését, illetve könnyedén fel is gyorsíthatja azt. Természetesen belsős emberek is megszólaltak a készülő adaptáció kapcsán és igencsak pozitívan álltak hozzá, valamint a Deadline névtelen munkatársa nem győzte hangsúlyozni, mennyire reformszerű ötleten alapuk majd a film.

It would definitely not be a followup to Superman Returns. We learned a lot from the last movie, and we want to get it right this time.

Úgy tűnik tehát, hogy a stúdió komoly érdeklődést mutat és kimeríthetetlen erőforrásait is hajlandó igénybe venni az új alkotás létrehozásáért. Ez felveti persze azt a kérdést is, hogy meddig lesznek hajlandóak elmenni a DC karakterek újjáélesztésének ügyében, persze ez még a jövő zenéje is.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr921744931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása