Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Annak idején óriási pezsgést okozott a Fast & Furious, mivel ilyen minőségben és előadásmódban szinte egyetlen alkotás sem közelítette meg az illegális autóversenyek miatt nitrógőzzel átitatott utcák világát. A korábban látott vérkomoly filmekhez képest nem kínált mást a sorozat nyitódarabja, mint adrenalindús kalandokat, jó nőket és érdekes csattanókat a befejezéskor. Azóta háromszor is esélyt adtak a folytatásnak, hiszen az első résszel párhuzamosan kezdődhetett el a vadulás a való életben is, azóta pedig igazi kultusza van az efféle megmérettetéseknek, az unatkozó, nitrópalackja feltöltésére váró gazdag kölyköknek pedig nincs más mulatságuk, mit újra és újra elővenni Paul Walker-ék kalandjait. A folytatás is hamarosan érkezik, erről azonban csak ugrás után.

2011 lesz az év, amikor Vin Diesel és Paul Walker ismét végighasítják az éjszakát pár dübörgő verda volánja mögött, ami konkrétan igencsak örömhírnek számít, ugyanis a rendkívül gyengére sikeredett, ám még az élvezhető kategória legalját súroló harmadik epizódban is csak egy rövid cameót kapott csupán előbbi színész. Ezért hát nagy volt a lelkesedés, amikor a kasszákat robbantó negyedik részben az eredeti bagázst köszönthettük újra a filmvásznakon. A sztori ezúttal az lesz, hogy a rabszállítóból kiszabadított nagyhírű bűnözőt és társát egy rettegett nyomozó fogja kergetni Amerika-szerte. Az ötödik részt most is Justin Lin rendezi majd.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr541735701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása