Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Úgy látszik most már nagyüzemben indult be a Kick-Ass marketingmalma, ugyanis a karakterposzter rengeteg és a tegnapi előzetes után itt egy újabb poszter, amin Dave Lizewski-t láthatjuk, aki Kick-Ass. Az Aaron Johnson által megformált karakterről tudni kell, hogy a képregények elején agyba-főbe verik folyamatosan, de nem adja fel, és eltökélten folytatja küldetését. Ha már szóba került a képregény, tudnivaló, hogy ott a srác erősen szőke, de ars-poeticája megmaradt olyannak, amilyen a képregényben is olvashattuk:

Nem tudok repülni. De szét tudom rúgni a segged!

A fenti kis idézet a plakáton olvasható, és egy angol szlenges szójátékon alapul. A kick-ass tulajdonképpen egyfajta örömködést fejez ki, olyan, mint nálunk a tökjó, király...stb. a kick ugyanakkor rúgni, az ass pedig bizony vulgárisabb formátumban jelenti a hátsót. Remélhetőleg a több karakterről is kapunk valami hasonló mentalitású posztert, ha úgy tetszik egy második szériát karakterposzterekből. És akkor íme a plakát!

 

Címkék: kick ass

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr421519845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása