Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A színésznő legtöbb filmje elképesztően jó, a Cake Eaters című kis költségvetésű dráma óta várom tűkön ülve, hogy legyen valami hír a The Yellow Handkerchief című roadmovie-ról. Egy nem hétköznapi szerelmes történetről beszélünk, melyben három, két generációból való idegen sorsa kapcsolódik össze a véletlennek köszönhetően. Egyetlen dolog köti őket össze, ami nem más, mint a magány. Útra kerekednek hát, hogy kapjanak egy második esélyt az élettől.

Brett Hansont, akit William Hurt alakít, nem csak fájdalmas múltja kísérti, hanem még meg is kell bírkoznia egyik új utastársával, a problémás tinédzserrel, Martine-val, akit Kristen Stewart személyesít meg. Ezután csatlakozik hozzájuk a harmadik jómadár, a különböző célok által vezérelt trió pedig útrakel, hogy megoldja zűrös életét. Az alkotás 2010. februárjában mutatkozik be az amerikai mozikban.




 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr281514723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása