Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A maszk és a Skorpiókirály című filmekből ismerős Chuck Russel rendezésében érkezik a mozik vásznaira a klasszikus történet, az Ezeregyéjszaka meséinek 3D-s remake-je. Lesz miből építkezniük a készítőknek, ugyanis 70 millió dollár áll rendelkezésükre, a forgatások pedig jövő áprilisban kezdődnek meg. A történet szerint a klasszikus új irányt vesz fel és egy ifjú parancsnok kalandjait kísérhetjük majd figyelemmel.

Hősünk ugyanis királya meggyilkolása után csatlakozik Aladdinhoz és Szinbádhoz, missziójuk célja pedig nem más lesz, mint hogy megmentsék a szépséges Sheherezádét, valamint annak országát a pusztulástól. A rendező elmondása szerint, az új technikáknak köszönhetően immár fizikailag is képesek lesznek arra, hogy a nézőközönséget egy repülő szőnyegen utaztassák körbe, szerte a világon.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr501499359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leopard12@freemail.hu 2009.11.04. 19:53:20

Aki kedveli a misztikus történeteket,vagy saját tapasztalata alpján történt vele hasonlo,megmagyarázhatatlan..kérem szoljon hozzá! :)))
süti beállítások módosítása