Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A fehér ruhás emberke épp elteszi szablyáját, mellyel az útját álló turbános katonát győzte le könnyedén, ám az első lépés után beszakad alatta a padlózat, és egy sok méter mély csapdába zuhan, melynek alján kiálló, szúrós tüskék merednek. Hősünk véres véget ér ezen a ponton, és monoton közel-keleti hangzású midi-dallamok tépik szét az idegrendszerünk. Game over! A fenti képet gyakran vizionálhatta a játékkedvelő nép a kilencvenes évek eleje felé, ez volt a Prince of Persia című mászkálós kalandjáték. Jöttek a folytatások, amik kevésbé voltak sikeresek, majd idén jött el az idő, hogy egy bátor stúdió a megfilmesítéssel próbálkozzon. A Walt Disney és Jerry Bruckheimer producer összeállt újra a Karib-tenger kalózai trilógia után, és együtt hozzák el nekünk a Prince of Persia: The Sands of Time című filmet. Egyéb részletek a továbbiakban.

A nyári poszterek után megérkezett  a film előzetese is, melyből talán jobban összeáll a kép, hogy mire is számíthatunk. Jake Gyllenhaal alakítja a főhős Dastant, aki egy balfék herceget alakít és szövetkezik egy titokzatos hercegnővel, Taminával (Gemma Arterton), hogy megakadályozzák Nizamot (Ben Kingsley), hogy rászabadítsa az Idő Homokját a világra, azzal elpusztítva azt. A veszélyes szituáció a herceg miatt alakult ki, akit átvert egy haldokló vezér, hogy kieressze az Idő Homokját, átváltoztatva a királyság népét vérengző démonokká. Dastan és Tamina szövetsége után kettejükön áll, hogy időben visszajuttassák a homokot a homokórába, az Idő Törjének segítségével. A filmben feltűnik még Alfredo Molina is,aki Amar sejket alakítja.



 

Címkék: trailer prince of persia

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr991494776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása