Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A zombi filmek koronázatlan királya, és mondhatni a műfaj megteremtője, George A. Romero 70. életévéhez közelítve is tud újat mutatni nekünk. Legújabb filmje, ami a George A. Romero's Survival of the Dead címet kapta ezúttal egy olyan csendes kisvárosban játszódik, ami egy Észak-Amerika partjaihoz közel fekvő szigeten helyezkedik el. Ám amikor váratlanul kitör zombi vírus, a riadt városlakók nem ölik le az emberi húsra éhezőket, hanem megpróbálják továbbra is a megszokott családi életüket folytatni — élőhalott szeretteikkel. Most kiszivárgott egy félkész előzetes, amelyen ugyan még a time code is látható, de az már látszik belőle, hogy a véresebb családi konfliktusok mellett újszerű zombiölő technikákban sem lesz hiány.

Romero, aki mindig is szívesen foglalkozott a zombi lét szociodráma vonulataival, új filmjében talán az egyetlen olyan kérdést teszi fel, amit korábban még sosem: megbékélhetnek-e valaha az élők és az élőholtak egymással? A film, amely a poszteren az ironikus ...Of the the Dead alternatív címén szerepel, szeptember 9-én debütált a Velencei Filmfesztiválon, mozis vagy DVD forgalmazása pedig várhatóan novemberben kezdődik meg az Egyesült Államokban.



A video véressége miatt, a megtekintés előtt az életkor megadására lehet szükség.
 


 

Címkék: horror trailer zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr761490503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása