Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Két hírességet is sikerült egy-egy szuperprodukcióra leszerződtetni. Egyikőjük a Hősökben, illetve a Lepattintva című filmben is feltűnő szőkeség, Kristen Bell, aki a Burlesque negatív hősnőjét alakítja majd. A történet szerint egy kisvárosi lány — Christina Aguilera — ambícióinak köszönhetően hírességgé válik, Kristen karaktere pedig ennek köszönhetően kerül ki a rivalda-fényből. A filmben olyan sztárok fognak feltűnni, mint Cher, a bemutató pedig a jövő évben lesz esedékes.

A másik nagy név, akit sikerült elcsábítaniuk a filmkészítőknek, Mia Wasikowska, aki Gus Van Sant  Restless című filmjében fog játszani. Sajnos még mindig elég keveset tudunk az alkotásról, annyi konkrétum szivárgott ki eddig a történetről, hogy egy tinédzser fiú és lány romantikus kalandjait meséli el. Az alkotás producere Bryce Dallas Howard lesz, a forgatókönyvet pedig Jason Lew írja majd, akinek az írásán alapul a film. Akiknek esetleg nem lenne ismerős Wasikowska neve, eddig a HBO "In Treatment" című produkciójában szerepelt, a közeljövőben pedig az Alice in Wonderland és az Amelia című fantasy filmekben is láthatjuk majd.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr231438559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása