Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A texasi Austin városában zajlik a napokban a Fantastic Fest elnevezésű filmes expo, ahol a szokásoknak megfelelően az újabb filmek vetítésre kerülnek és még némi extra körítést is varázsolhatnak a készítőik a promócióhoz. Nos Lars von Trier legújabb filmjének, az Antichristnak a marketingesei kitettek magukért, ugyanis kifejezetten a Fantastic Festes premierre készítettek egy igen rendhagyó és formabontó posztert. Gyorsan jegyezzük meg, hogy a dán rendezőre is illik eme két jelző, csak még  nyugodt szívvel mellécsaphatjuk a megbotránkoztatót is.

Trier legújabb filmje két emberről szól, egy férfiről és egy nőről. Egy gyászoló, szomorú, magába fordult házaspárról szól, akik kapcsolatukat megpróbálják megmenteni, és elvonulnak erdei házikójukba, hogy rendezzék a dolgokat. Azonban a természet a maga sajátos rutinjával a rosszat mégrosszabbra fordítja...A film két szereplője Willem Defoe és Charlotte Gainsbourg.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr261414848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása