Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Valentin nap

 2009.09.20. 10:58 | RaulReal | 1 komment

Számos ünnepünk származik Amerikából, többek közt a Halloween és a Valentin nap is. Sokan ellenzik, mások évről-évre betartják és repesve várják ezeket. Eljött az ideje, hogy számos probléma után a filmkészítők is ehhez a témakörhöz nyúljanak, ugyanis a Valentine's Day című sztárprodukció február 14-én játszódik majd és 10 ember napját mutatja be.

A filmben olyan hírességek szerepelnek majd, mint Jessica Alba, Anne Hathaway, Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jamie Foxx, vagy Taylor Lautner. Ismert arcokban tehát nem lesz hiány, azonban kérdéses, hogy a nagy egyéniségek képesek-e korrekt, befogadható egészt alkotva eladhatóvá tenni a filmet. Ugyanis a Nem kellesz eléggé című fanyar vígjátékra gondolva kétségeink támadhatnak sajnos. A Garry Marshall által rendezett film premierjének dátuma 2010. február 12-e.
 



 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr741394136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.09.20. 13:19:09

Kicsit igazából szerelem hangulata van... de lehet, a sztárszereposztás és a sok szál miatt. Reméljük, jó lesz!
süti beállítások módosítása