Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nicolas Cage eladta tizenegy házának jelentős részét, ami azonban sokkolóan hathat, az a tény, hogy a színész újabb szerepet vállalt. Összességében a szokásosnál is többet, mivel eddig évente két filmben játszott, ehhoz képest most hat "szuperprodukciója" van készülőben a 2010-es évvel bezárólag. Ez talán még Samuel L. Jackson rekordján is túltesz.

Hozzávetőleg egy héttel ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint Cage szerepet vállalt egy bosszúdrámában, a Drive Angry-ben, most pedig nyilvánvalónak tűnik, hogy a The Hungry Rabbit Jumps című, Roger Donaldson által rendezett alkotásban is fel fog tűnni. A történet középpontjában egy bosszúra éhes férfi áll majd, aki felesége elvesztéséért akar revansot venni. A forgatás januárban, New Orleansban kezdődik meg, ezt követően a színész áprilisban már a Drive Angry-n fog dolgozni.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr421369252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása