Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem egyedülálló a filmezés történetében, hogy egy színész rendezésre adja fejét. A híres, sokak által méltatott filmsztár, Drew Barrymore is erre az ösvényre lép, hiszen az ő vezényletével zajlott a Whip It című vígjáték forgatása. A történet szerint Bliss (Ellen Page), egy átlagos fiatal, átlagon aluli külsővel "megáldva". Mint mindenki más, ő is keresi helyét a nagyvilágban, azonban nem szokványos módot talál az önmegvalósításra. Eltökéli, hogy megtanul görkorcsolyázni és indul a Roller Derbyn, mely az extrémsport egy különleges, csapatban játszott formája.

A filmben a főszereplő Ellen Page, a Juno sztárja mellett feltűnik a rendező, Drew Barrymore is, továbbá Daniel Stern és Marcia Gay Harden, valamint ismerősen csenghet Kristen Wiig neve is, aki legutóbb az Adventureland című melankólikus tinifilmben volt látható. Igazi sztárszereposztás várható tehát a Whip It című filmben, mely Shauna Cross Derby Girl című művének adaptációja, amerikai premierje pedig október 2-án lesz.
 




 

 

Címkék: humor trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr211340163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása