Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Ethan és Joel Coen legújabb filmje az A serious man (Egy komoly ember) 1967-ben játszódik egy közép-nyugati amerikai zsidó kommunában. Larry Gopnik egyetemi professzor házassága válságba kerül, mivel felesége megfenyegeti, hogy vagy elválnak, vagy Larry ostoba bátyja költözik el tőlük. Larry persze ezután megpróbálja rendbehozni az életét... A trailer egyedi, ötletes munka, bizonyos hangeffektek ismétlődése egy ritmus-együttes előadására emlékeztet inkább, mint filmelőzetesre. Tessék hát csodálni!

A Coen-testvérek neve nem csenghet ismeretlenül egyetlen filmeket kedvelő ember fülében sem, hiszen olyan nagyszerű alkotások fűződnek a nevükhöz, mint a Fargo, A nagy Lebowski, Az ember, aki ott sem volt, a Nem vénnek való vidék, vagy az Égető bizonyíték. Két évvel ezelőtt a Nem vénnek való vidékért (No country for old men) elnyerték a legjobb rendezésért, és legjobb adaptált forgatókönyvért járó díjat. (Amellett, hogy az alkotás a legjobb film kategóriát is vitte). Joel és Ethan filmjeire jellemző a finom, ámde sötét humor, a csipetnyi morbiditás, és a kellemesen abszurd helyzetek sokasága.
 


 

Címkék: trailer hamarosan coen testvérek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr561277319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása