Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A 20th Century Fox stúdió bejelentette, hogy ismét újjáéleszti az egyik legrégebbi filmsorozatát, a Majmok bolygóját. Az 1968-ban útjára indult, hat filmmé kiteljesedő szériát a Fox egyszer már megpróbálta modernizálni Tim Burton 2001-es azonos című remake-jével, azonban a kritikai és nézői fogadtatás akkor nem engedett teret a lehetséges folytatásoknak. Most hivatalossá vált, hogy egy új próbálkozás, ezúttal egy előzményfilm, ami a Rise of The Apes munkacímet viseli, már 2011. június 24-én a mozikba kerül.

A feladatot ezúttal Ruper Wyattre, a 2008-as Menekülők (The Escapist) rendezőjére bízták rá, aki az Amanda Sivler és Rick Jaffa írók és producerek forgatókönyvét viszi majd a vászonra. A történet napjaink San Franciscójában játszódik majd, ahol genetikai kísérletek újtán egy új, az emberi intelligenciával összevethető értelemmel bíró majom fajt hoznak létre. Hamarosan háború tör ki, hogy eldőljön, hogy az új fajt vagy az emberiséget illeti-e meg a Föld feletti uralom.

A tervezett filmet az teszi különlegessé, hogy a Majmok bolygója-filmek először, a majmokat nem jelmezbe öltöztetett emberek, hanem motion capture-rel megvalósított digitális figurák jelenítik majd meg. A Weta Digital, amely ismét Oscar-díjat nyert, ezúttal az Avatar vizuális effektusaiért, a James Cameron filmjéhez kifejlesztett módszerekkel fogja ezt megvalósítani.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr761983723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása