Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megérkezett Colin Farrell misztikus-romantikus filmjének az előzetese. Az Ondine című filmet a torontói filmfesztiválon már bemutatták, ahol jó kritikákat kapott. A történet szerint Syracuse (Farrell) egy egyszerű ír halász, aki egy napon hálójában talál egy halottnak vélt lányt, Ondine-t (Alicja Bachleda), ám a lány a szeme láttára éled fel. A halász lánya Annie telebeszéli apja fejét, így Syracuse maga is elkezdi hinni, hogy egy hableányt fogott. Természetesen szerelembe esnek, ám ez nem egy tündérmese, szóval jön a kegyetlen dráma. Egy autóbaleset történeik, valamint Ondine múltjából egy sötét alak is felbukkan. A filmet Neill Jordan rendezte, aki a Michael Collins, illetve az Interjú a vámpírral című horrort is köszönhetjük. Előzetes ugrás után.


Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr381928808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.19. 00:03:59

azért az röhej, hogy ezt a nagyszerű ír halászt egy olyan ember alakítja, akiről még az is tudja, hogy zsidó, aki nem akarja :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.19. 00:16:18

@Bukowszky: no azért az igazsághoz tartozik, hogy Farrel eredetileg katolikus ír csóka volt, csak a nője miatt állítólag váltott.. vagy valami ilyesmiről írkáltak a pletykalapok kb. két éve

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.19. 00:20:17

hehh, egy bazi nagy kereszt van tetoválva vmelyik karjára :)
süti beállítások módosítása