Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A hírek szerint a társaság megpróbálkozott a rendkívül dekoratív színésznő magához csábítgatásával, ugyanis gőzerővel dolgoznak azon a castingért felelős szakemberek, hogy a sztár szerepet vállaljon egy szuperhősös filmben. Első körben folytak a találgatások, hogy bizony Blunt az új Vasember filmben fogja a Fekete Özvegyet alakítani, azonban ezek a tervek elhaltak, tekintve hogy a színésznő egy másik produkciót választott, végül pedig a szintén komoly tehetséggel megáldott Scarlett Johansson zsebében végezte felkérés. A szappaopera persze folytatódott, így a Marvel fel is ajánlotta Emilynek a Captain America női főszerepét, melynek köszönhetően az ismert arc újra együtt dolgozhatott volna Joe Johnston rendezővel, akit igencsak jól ismer. A válasz persze ismét a már megszokott, nem köszönöm volt.

A dráma egy ideig leülepedett, majd mostanság ismét pletykálni kezdték hogy a társaság újfent megkörnyékezte Bluntot, és a harmadik, Christopher Nolan által készített Batman filmben kaphat szerepet, már ha ő is így akarja. Már az előző denevér emberes filmben is a listán tanyázott a szépség neve, azonban Rachel Dawes szerepére mindig akadt más, a konfliktusokat jobban kerülő színésznő. Mióta a karakter halott, biztosra vehetjük hogy nem őt fogja eljátszani Blunt, a nagy kérdés csupán annyi, hogy kit?

Új barátnője lesz a milliárdos Bruce Wayne-nek vagy színre lép a Macskanő?

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181898588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása