Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A hírek szerint az elismert filmes szakember, Robert Zemeckis fogja rendezni a Dark Life címmel futó, fiatalabb felnőtteknek szánt regényének feldolgozását, amely a Walt Disney Pictures kezei alatt készül. Még igencsak a homályban rejtőzik, hogy vajon ki fogja a forgatókönyvet írni, azonban mivel feldolgozásról beszélünk, leginkább talán az író, azaz Kat Falls tudná vászonra vinni a művet. Nagyban folynak persze a találgatások, hogy vajon milyen stílusban, és technikákat alkalmazva fogja a rendező megfilmesíteni a könyvet, azonban bizton állíthatjuk hogy a legtöbb rajongó imádná, ha nem csupán a számítógépek által elővarázsolt, CGI-s látványt kellene néznünk, hanem a film magában rejtene némi igazi akcióelemekkel dúsított jelenetet is, amihez a szakember egyébként is nagyon ért.

A legjobb megoldás talán egy hibrid alkotás lenne, afféle Avatar mintára, és biztosak lehetünk benne, hogy a Titanic rendezője két kézzel nyúlna a víz alatt játszódó, számos lehetőséget hordozó Dark Life után, ha lehetősége lenne elkészíteni. A történet egyébként egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az embereknek furcsa kísérletek hatására az óceánokban élő lényekhez hasonló képességei lettek. Egy víz alatti srác, és felszíni barátnéja hosszú útra indul el, hogy leleplezzék a kormány csalfa terveit és már megvalósított rémtetteit. Nem lehet meglepő, ha valahonnan ismerősen cseng a sztorivonal, mégis adni kell egy esélyt a filmnek, hátha tartalmaz majd eredeti ötleteket.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr501898534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása