Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

"I'm gonna kill myself and then her!" - hangzik el az ominózus mondat a legújabb, Tom Cruize és Cameron Diaz főszereplésével készülő Knight and Day címmel a mozikba érkező film friss előzetesében, amely tökéletesen példázza, milyennek is kell lennie egy jók kémsztorinak. A történet szerint egy szerencsétlen élettel megáldott szőkeség találkozik egy badass titkosügynökkel, aki felforgatja a nő eddig megszokott, nyugodt világát és pisztolygolyóktól átütött kocsis üldözésektől kezdve a spanyol bikafuttatásokig mindenhol megfordulnak, hogy végül hősünk szembekerüljön azzal az állandó problémával, hogy egy szakmabeli nem igazán kerülhet komoly kapcsolatba civil lakosokkal, hiszen csak a baj van velük.

Mindenesetre egy rendkívül szórakoztató, pörgős filmnek tűnik a Mission Impossible sztárjának legújabb filmje, és persze komoly dicséret illeti meg a castingért felelős szakembereket, akik nagyszerű meglátással választották Cruize mellé Cameron Diazt. A James Mangold által rendezett Knight and Day júniusban kerül a mozik vásznaira.
 


 

Címkék: humor trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr121880620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása