Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Komoly bejelentést tett nemrégiben a Sony, ugyanis bebizonyosodott a nyílt titok, miszerint a mesék fénykorszakának egyik legkarakteresebb spenótimádója, Popeye bizony 3D-ben tér majd vissza, hogy egy egészestés filmben ossza ismét a pofonokat. A Sony Pictures mindenesetre igazán szép, igényes munkákakt szokott végrehajtani, így biztosak lehetünk abban, hogy nézhető darab van készülőben, persze valószínűleg nem úgy fog kinézni hősünk, ahogy néhány mondattal ezelőtt, az illusztrációban láthatjuk. Kétség sem fér hozzá, hogy érdekes lenne egy horrorisztikusabb feldolgozásban viszontlátni kedvencünket, azonban mivel a stílus célközönségét egyelőre még mindig a fiatalabb korosztály jelenti, ez nehezen megvalósítható dolog lenne.

A fejlesztőstábról mindenesetre annyit már tudhatunk, hogy olyan nevek dolgoznak majd a film sikeréért, mint Avi Arad vagy a Variety ex-írója, Mike Jones. A történetről egyelőre keveset tudunk, egyes források azonban arról suttognak, hogy feltűnik majd a vászon előtti térben többek közt Popeye szerelme, Olive, főellensége, Bluto és nevelt gyereke. Arad elmondása szerint olyan klisés témák tűnnek majd fel a sztoriban, mint a barátság, szerelem és az emberi lét korlátai. Reménykedhetünk abban, hogy nem rontják el és alázzák meg a klasszikus hőst a kivitelezéssel, hiszen Popeye már az 1929-es években hódított, legutolsó, '80-as évekbeli adaptációja azonban könnyfakasztóra sikeredett.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr21862665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.03.23. 17:01:07

de hát ez csúnya
nem az van hogy szépnek, izmosnak kell lennie mindennek amit a tévében mutatnak, hogy az emberek jól érezzék magukat?

A nép fia 2010.03.23. 17:06:30

Azért Robin Williams filmje annyira nem volt rossz, jól hozta a figurát. Ennél többet nem nagyon kell várni egy ilyen mesétől - ami amúgy nagyon jó, csak nem szabad magasra helyezni a lécet.

2010.03.23. 17:16:29

ez horror lesz :)

Nazarin 2010.03.23. 19:30:46

Azért a nyolcvanas évekbeli feldolgozást nem akárki rendezte, Robert Altman volt az elkövető. Tény, hogy nem az életmű legfényesebb darabja, de annyira nem rossz.
süti beállítások módosítása