Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Egybesajtoltunk két posztert ezen bejegyzésben, az egyik egy ultra friss, ropogós The Expendables poszter, melyről ugye tudjuk, hogy az akciósztárok nagyágyúit sikerült egybeterelni (lásd a poszteren a neveket), és kőkemény akciófilmre számíthatunk az előzetes alapján, melyben megdőlhet az egy filmre jutó robbanások és kilőtt golyók száma. Az új poszteren visszatér a barátságos kis koponya, ami ezúttal halomnyi fegyver között látható. A második poszter pedig kétnapos termék, a jópofa, kreatív poszterekről ehíresült Repo Men készítőinek egyik újabb alkotása. A két szervfoglaló ügynök, Jude Law és Forest Whitaker sétálgat egy raktárhelyiségben, ahol a polcokon különböző mesterséges szervek találhatók. A két poszter alant.

 


 

Címkék: repo men

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr941849363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-zotmund- · http://zotmund.blog.hu/ 2010.03.18. 12:17:36

A Repo Men-nél különösen ütősnek érzem az egymondatos kis tagline-okat: "Tekintsd őket az utolsó figyelmeztetésnek". Hibátlan, alig várom már!
süti beállítások módosítása