Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem is olyan régen láthattuk a mozik vásznain a legújabb X-men filmet, amely kedvenc zúzós mutásunk eredetét és évszázadokon átívelő kalandjait mutatta be, most pedig megérkeztek az első fontos hírmorzsák a folytatással kapcsolatban. Tudni illik, hogy Hugh Jackman már a sokak szerint remekül sikeredett akciófilm óta emlegeti, hogy a második rész bizony Japánban játszódik majd. A hírek szerint pedig szerencsére Christopher McQuairre befejezte a forgatókönyvet, így repesve várhatjuk a rebootnak is beillő japán sztorit. Belső értesülésekre hivatkozva ugyanis kijelenthetjük, hogy erős irányváltás jellemzi majd a filmet, hiszen a Frank Miller által írt történeten alapuló cselekmény erősen romantikus vonalat fogfelvenni, hiszen egy japán nőhöz kapcsolódó sztorit ismerhetünk majd meg a folytatásban.

A producer elmondása szerint az alkotás nagyrészt erre a kapcsolatra fog összpontosítani, hiszen remek lehetőségeket rejt magában Mariko, a japán nagyúr és a mutáns jófiú sztorija, a környezet pedig külön egzotikumot jelenthet, hiszen nem mindennap van részünk a különös pontossággal dolgozó emberek életébe betekintést nyerni. Kétséges persze, hogy ezúttal mennyire lesz elég egy-egy pontos csapás Rozsomák elintézéséhez, azonban biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal is a nyers erő fog győzedelmeskedni egy rövid dráma után. A szakember továbbá beszélt a különféle fegyvernemekről is, így megtudhatuk, hogy többek közt láthatunk majd nuncsakut, szamuráj, nindzsa éskatana pengéket, valamint extrém harcoknak is szemtanúi lehetünk a történet során. A tervek szerint a forgatás januárban kezdődik el és végül 2012 nyarán vetítik le a filmet az amerikai mozikban. Persze csak ha elkerül minket a maják által megjósolt végzet.
 

Címkék: hírek wolverine

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr721809164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása