Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Scott Kosar, a Gépész és A texasi láncfűrészes írója Charlie Hunnam forgatókönyvének átdolgozása révén egy új szkripten dolgozik, ami pedig nem más, mint a híres Dracula történet főszereplőjének, Vlad Tepesnek (avagy Karóbahúzó Vlad) a havasalföldi fejedelemnek a története. Az akció-thrillernek szánt történet Vlad életéről szól majd, a Draculává válásának előtti időszakából. A filmet valószínüleg Anthony Mandler videoklipp rendező készítheti majd el.

Érdekes, hogy a vámpírok milyen hatalmas robbanással törnek be a moziiparba, hiszen az előbb említett forgatókönyv mellett egy másik Vlad Tepesről szóló alkotás is készülőben van. Alex Proya (Knowing) rendező Dracula: Year Zero címmel szeretne egy szintén Dracula előtti időszakot feldolgozó misztikus Vlad történetet vászonra vinni. Olyan neves színészekben gondolkodik a direktor, mint Sam Worthington. Kérdés, hogy mennyiben lehet izgalmas két olyan sztori, ami bár lényegében ugyan arról szól, mégsem a legizgalmasabb fejezet a választott főhős élettörténetéből. Bram Stoker története, amely valóban híressé tette III. Vladot, mint Draculát, most kicsit háttérbe szorul, kérdéses mennyire fogja őt így is szeretni a nagyközönség.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr561764045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása