Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Torontói Filmfesztivál után elérkezett az idő, hogy limitált mennyiségben ugyan, de bemutassák a filmszínházakban a Woody Harrelson nevével fémjelzett Defendor című keserédes vígjátékot. Arthur Poppington elméjében a képzelet keveredik a valósággal, és ettől egyfajta skizofrénikus állapotba kerül, melynek hatására azt kezdi hinni, hogy ő egy szuperhős, Defendor, és küldetése, hogy megtalálja esküdt ellenségét Captain Industry-t (Ipar Kapitány), drog -és fegyverkereskedőt, akit -tévesen- felelőssé tesz anyja haláláért. További szerepekben Kat Dennings, Elias Koteas és Sandra Oh. Elő a csúzlival és szikszalaggal, ugrás után érkezik DefenDOR.

Hősünk nem használ valódi fegyvereket, természetesen egy darab átlagembernél fejlettebb képessége sincs, viszont előszeretettel használja a tömegzavarbaejtő fegyvereket, mint például üveggolyók hajítása, darázsraj szabadon bocsátása, de a csúzlit sem veti meg. Nyomozása során összebarátkozik Kat-tel, a tinédzser prostituálttal, aki segít nreki, így Defendor bebizonyítja, hogy mindenki képes változást hozni a világra. A Kick-Ass, Maffiózók és K-Pax összegyúrt szuperhősfilmje február 26-án kerül néhány vászonra az államokban, de sajnos április 30-án már DVD-n jelenik meg, így kicsi az esélye, hogy nálunk bemutatásra kerüljön. 



 

Címkék: humor trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181762643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása