Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Pixar stúdió talán legrégebbi karakterei ismét életre kelnek. Andy Davisnek különleges játékgyűjteménye van. A mindenki által ismert Woody-val és Buzzal az élen 15 évvel ezelőtt megismerkedhettünk egy rakat beszélő játékkal, melyeket szépen lassan megismertünk és megszerettünk. A film folytatásában a játékok elfogadták, hogy gazdájuk egyszer felnő, ám elérkezett a harmadik rész, a Toy Story 3, melyben ez a nap be is következik. Ugrás után megtekinthető az új előzetes.

Andy kollégiumba készül, régi, nem használt játékait pedig egy napköziotthonnak adományozza. Buzzék itt rengeteg új barátra lelnek, ám ettől függetlenül vissza akarnak térni Andy-hez. A jól ismert régi karaktereken kívül - mint például Rex a zöld dinoszaurusz, vagy a Krumplifej házaspár, de ott van Slinky a rugóstestű játéktacskó, vagy Guba a rózsaszín malacpersely - megismerkedhetünk új szereplőkkel is, itt például Kenre, vagy a nagy rózsaszín plüssmackóra gondolunk. A rendező Lee Unrich, akinek a nevéhez fűződik a második rész elkészítése is, illetve a Nemo nyomában is, míg a forgatókönyvet Michael Arndt írta meg, aki a Little Miss Sunshine-t is jegyezte.



 

Címkék: trailer animáció toy story

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr201759485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása