Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Michael Bay bizony nem teketóriázik sokat, így gőzerővel dolgozik a stáb a Transformers harmadik részén, amelynek felvezető epizódja remekül sikeredett, ám a Revenge of the Fallen kritikai bukása után remélhetőleg ismét rátalál a filmes szakember a megfelelő irányvonalra, amelyet várunk tőle és esetleg a popcorn-filmek gyöngyszeme egy mögöttes háttérjelentést is kap, annak érdekében, hogy ne csupán csak szemet gyönyörködtető robbantásokban és jócsajokban gyönyörködhessünk, hanem az agytekervényeinket is tornásztassuk. Persze csak szigorú orvosi felügyelet mellett. A filmet tehát mostanában kezdik forgatni, a nagy hír pedig az, hogy Shia LaBeouf és Megan Fox páratlan párosa mellett többek közt a Fast and Furious második részéből ismerhető Tyrese Gibson is feltűnik majd a filmvásznakon.

Yes, I will for sure be in Transformers 3. Get ready!! Epps is here to STAY!!

Ezek a sorok voltak olvashatóak a sztár twitterjén, amely szolgáltatást illik manapság már használni és ismerni, tekintve hogy számos ismert ember kerülhet így közelebb hozzánk, a kommunikáció is könnyebbé válik az azonos érdeklődési körrel rendelkezők közt, illetve az információ áramlása is körülbelül 200%-al felgyorsul. Ez csupán egyetlen példa a sok közül, azonban ajánlott az ujjunkat az internet ezen ágazatának vénáján tartani, hiszen számos érdekességről maradhatunk le máskülönben.

De most vissza a robotokhoz. A film előkészületei és előzetes munkálatai zajlanak per pillanat, maga a forgatás pedig májustól októberig fog tartani. Igencsak sietniük kell a különféle területekért felelős szakembernek, a rendezőnek és a színészeknek is, hiszen tartaniuk kellene a július 1-jei premiert, amikor is bemutatják a sokak által darkosnak nevezett Transformers 3. epizódját. A Paramount Pictures a trendnek megfelelően egyébként 3D-ben akarja látni az alkotást, Bay azonban tiltakozik ez ellen, mivel a technikai vívmányt zsákutcának tartja. Ha a híreknek hinni lehet, kevesebb robotot, több időutazást és elhanyagolható mennyiségű robbantást láthatunk majd az ismeretlen alcímmel érkező filmben.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr251749903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása