Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Azt szokták mondani, hogy halottról jót vagy semmit, mégis a média, pontosabban Brittanny Murphy férje nem hajlandó annyiban hagyni neje sorsának tényét. Amikor az elismert és igen esztétikus hölgyemény távozott az élők sorából, szinte napokkal később megérkeztek és elterjedtek azok a rosszindulatúnak nevezhető hangok, melyek szerint a színésznő tragikus halálát és a vele végző szívrohamot nem más okozta, mint a drogok által kiváltott már-már krónikusnak nevezhető szívelégtelenség. Persze nehéz lenne ezt bárkinek elfogadnia, így a védelmező és úgy tűnik, hogy rendkívül pénzhajhász és hatásvadász férj hosszú idő után ismét a nyilvánosság elé állt és kiteregette a múlt sérelmeit.

Hol máshol tette volna ezt, mint egy kibeszélő showban, így Simon Monjack a The Today Show című szórakoztató műsorban tűnt fel ismét a színpadon. Állítása szerint nejét nem a gyógyszerek és egyéb függőségei taszították örök nyugovóra, hanem a Warner Bros stúdió által okozott depresszió és örökös lehangoltság tett keresztbe Murphy-nek, miután a szakemberek úgy döntöttek, hogy nélküle folytatják a Happy Feet című produkciót.

Ha pedig ez nem lenne elég, a nyughatatlan férj számos világszerte ismert színészt közvetve felkeresett a műsor által, hogy azok tiltakozzanak a készülő film ellen, az elhunytra való tekintettel. Hosszasan fejtegette, hogy sem Brad Pittnek, vagy Matt Damonnak nem kellene elfogadnia az ajánlatot, ami halálba taszította Brittanny-t. A fent említettek tükrében tehát bátran kijelenthetjük, a Monjack kezelésre szorulna, hiszen tisztán látszik, hogy perre fogja végül vinni a dolgot, a szomorú pedig az, hogy van rá esély, hogy a bíróság igazat is ad majd neki, hol ott követelései és pattogása egy szinten mozog annak a nőnek az intellektusával, aki annak idején betette a macskát a mikróba, mert vizes volt az állat szőre.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr431697327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása