Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

1993-ban Steven Spielberg megalkotta a megalkothatatlant, minden addiginál élethűbben keltette életre a dinoszauruszokat a Jurassic Park című filmjében. Azóta két folytatás is készült, de sajnos az első rész nimbuszával nem tudták felvenni a versenyt. Nemrégiben Joe Johnstonnal készített interjút a Box Office Magazine, melyben a rendező röviden kitért a Jurassic Park régóta szóban forgó folytatására. A negyedik rész körül még mindig temérdek megválaszolatlan kérdés lebeg, sőt, sokan még abban sem biztosak, hogy egyáltalán mégis nekilátnak a film forgatásának. Joe Johnston eléggé magabiztosan beszélt a filmről, mi több, állítása szerint egyenesen egy újabb trilógia kezdetéről beszélhetünk.

Nos, lesz Jurassic Park 4! És olyan lesz, amilyet korábban aligha láttak. Teljesen elszakad az első háromtól- alapvetően egy második Jurassic Park trilógia kezdete lesz. Teljesen más módon lesz elkészítve. Ez majdnem minden, amit el tudok mondani...Ha az első három részt egy trilógiának nézzük, akkor a negyediket nyugodtan tekinthetik egy második trilógia kezdetének.

Természetesen ezek után felmerülnek olyan kérdések,. hogy mit értett a teljesen más módon. Esetleg 3D-s lesz az Avatar sikerén felbuzdulva? Láthatjuk a visszatérő régi szereplőket, mint például Sam Neillt, vagy Jeff Goldblumot, vagy teljesen új karakterek lesznek?

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181674464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása