Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hamarosan megkezdik Green Lantern forgatását, amelyben a képregényhős, Zöld lámpás kalandjait filmesítik meg, akinek földön kívüli gonosztevőkkel is fel kell vennie a harcot. Fél éve, a lehetséges jelöltek közül Ryan Reynolds-ot választották ki a címszerepre, nemrég pedig a női főszerepre esélyes színésznők listája szűkült le öt névre. Most kiderült, hogy a szerepet végül a mindössze 22 éves Blake Lively kapta meg, akit a közönség jelenleg leginkább a Gossip Girl című televíziós sorozat egyik főszereplőjeként ismerhet.

A Lively által megformálandó lány apja űrrepüléssel foglalkozó magánvállalatát vezeti, aki egy belevaló tesztpilótát keresve bukkan Hal Jordanra, aki később, egy hatalmas erővel bíró gyűrű segítségével, egyféle űrközi rendfenntartóvá, Zöld lámpássá válik. A lány később maga is képességek birtokosa lesz, amikor egy földönkívüli faj tagjai rábízzák különleges kristályukat. A képregényhősök oldalán feltűnő nők általában nem kapnak saját szuperképességeket, így elképzelhető, hogy Lively a szokásosnál jobban kiveszi majd a részét a film akciójelenetiből és cselekményéből is.

Már csak egy fontos szerep vár kiosztásra, Dr. Hector Hammondé, aki egy meteorit hatására földöntüli erőre tesz szert, és később egy új lényként, Sinestróként születik újjá.A szereppel kapcsolatbankorábban a Watcmen Rorschach-ját, és az új Freddy Kruegert alakító, Jakcie Earle Haley nevét hozták összefüggésbe, azonban azt a legújabb információk szerint Peter Sarsgaard kaphatja meg. A film forgatását tíz héten belül kezdik meg New Orleans-ban, a kész alkotás pedig, a tervek szerint 2011. június 17-én debütál majd az amerikai mozikban.
 

Címkék: hírek green lantern

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr911658646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása