Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Március közepén hallottunk legutoljára információkat a John Carpenter által készített klasszikus thriller, a The Thing előzményfilmjének forgatásáról, amikor is Ronald Moore lenyilatkozta, hogy végre befejezte a forgatókönyv írását. Ezidáig úgy tűnt, hogy semmi nem lesz az egészből, nemrégiben azonban a Production Weekly szerezte azokat az értesüléseket miszerint a forgatás márciusban kezdődik, és egészen nyárig eltartanak majd a munkálatok. A rendezői székben nem más fog ülni, mint az elismert szakember, Matthijs Van Heijningen, a film készítése pedig Toronto-ban fog zajlani.

A folytatás tulajdonképpen a mindenki által ismert alkotás előzménye lesz, és egy korai történést mutat be, melynek középpontjában a Carpenter filmjében már megismert norvég bázis, és a tragikus mutáció által okozott fertőzés áll majd. A tervek szerint egyenesen a mozik vásznaira érkezik majd a film, nem DVD-re szánt alkotásról van szó.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr291644618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása