Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Avatarról fellelhető információk elsőszámú szállítója, a MarketSaw 3D blog, most megerősített egy korábban felmerült információt, egy hitelesnek számító forrásból. Eszerint a film tartalmazni fog egy nagyjából 12 perc hosszúságú jelenetsort, amelyet végig a főszereplő Jake Sully idegen avatarjának szemszögéből láthatunk, miközben társaival a Pandora dzsungeleiben bolyong.

Címkék: hírek avatar hamarosan

J. J. Abrams Star Trek újragondolása a Watchmenhez fűzve új trailert kapott. Az előző trailerhez hasonlóan a fókusz most is James T. Kirke került, akinek nagy utat kell bejárnia, hogy azzá váljon, aki. Az előzetest a zene, a lassabb vágás és a közelik grandiózus jelenetekkel való váltogatása patetikussá, emelkedetté teszi. Szinte egy Csillagflotta toborzónak is beillene. De ha valamihez illik ez a stílus, akkor az a Star Trek és a végtelen űr világa. Tovább a trailerhez.

Címkék: star trek trailer hamarosan

Új poszterek, képek és egy trailer is érkezett a Terminator Salvation berkeiből. A Terminátor triólgia folytatása, illetve részben újragondolása, az éve egyik legjobban várt filmje.

A trailer, amelyet a rendező McG "anti-trailernek" keresztelt el, valóban meglepően alternatív. Mind zeneileg, mind szerkezetében, de főleg abban, hogy jelentős információkat tudunk meg az egyik karakterről, Marcus Wrightról. Az előző trailer sem rejtegette, hogy Sam Worthington karaktere ki vagy mi lehet, de most szinte teljesen lehull a lepel. A kérdés az marad, Marcus vajon honnan (melyik időből) jött és mik a valódi céljai.

A tovább után megtekinthető a trailer, valamint néhány további poszter és kép a filmből. 

Címkék: hírek trailer hamarosan terminator

Az első Oscar-ceremónia utáni hétvégége összeségében, az előző évhez képest 14%-al kevesebb bevételt hozott Amerikában. A Jonas Brothers: The 3D Concert Experience csak a második helyen nyitott, 1500 mozijához képest is csalódást keltő 12,5 millió dollárral. A szintén Disney által kreált énekesnő, Hannah Montana hasonló filmje egy évvel ezelőtt ennek csaknem triplájával nyitott. A Jonas Brothers nézőinek 85%-a nő volt és nagy többségük 25 év alatti. A Street Fighter: The Legend of Chun-Li várható módon nagyon gyengén, a 8. helyen nyitott. Alig 4,7 milliós bevétele a felét sem érte el a '94-es Street Fighterének.

Címkék: box office

Márciusi premierek

 2009.03.02. 11:55 | Turisas | 2 komment

Jön a tavasz,A langyos február után egy erősebb hónap elé nézünk, hiszen jön a Watchmen, a Monsters vs. Aliens, az orosz 12, egynehány horror, Nicholas Cage egy misztikus thrillerben, Julia Roberts és Clive Owen romantikus ipari kémkedőse, és persze nem utolsó sorban Tom Hanks és John Malkovich egy filmben. Lássuk hát!

Címkék: premier hamarosan

süti beállítások módosítása