Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Márciusi premierek

 2009.03.02. 11:55 | Turisas | 2 komment

Jön a tavasz,A langyos február után egy erősebb hónap elé nézünk, hiszen jön a Watchmen, a Monsters vs. Aliens, az orosz 12, egynehány horror, Nicholas Cage egy misztikus thrillerben, Julia Roberts és Clive Owen romantikus ipari kémkedőse, és persze nem utolsó sorban Tom Hanks és John Malkovich egy filmben. Lássuk hát!

Március 6-án mutatkozik be a sokak által várt újabb DC Comics adaptáció, a Watchmen. Az 1985-ös alternatív idősíkban játszódó történet szerint a maszkos igazságtevők próbálják megakadályozni az egyre jobban a nukleáris katasztrófa felé sodródó világot a teljes pusztulástól – mindezt a képregényhősöktől megszokott furcsa jelmezekben. Rorscharch, az egyik maszkos őrző nyomozni kezd egy másik korábbi szuperhős meggyilkolásának ügyében, és egyre sötétebb dolgokat fedez fel. Szintén március első hetében mutatják be az egyesült államokban Nikita Mihalkov Oscar-jelölt filmjét, a 12-t. Emlékezhetünk, hogy a tavalyi gálán volt a győztes osztrák Counterfeiters vetélytársa a legjobb külföldi film kategóriában. A történet tulajdonképpen az 1957-es Sidney Lumet által rendezett 12 dühös ember orosz újragondolása. A mostani történetben a 12 esküdtnek ítéletet kell hoznia egy csecsen tinédzser ügyében, akit a nevelőapja meggyilkolásával gyanusítanak.

A második héten kiemelkedő film nemigen lesz, megemlítendő a Race to Witch Mountain Disney-film, amiben AnnaSophia Robb szerepel, akit láthattunk korábban Charlie csokoládégyárában, Terabithia földjén, és legutóbb khm... "hipervándorolt" is. A másik film a héten a The Last House on the Left lesz, amiről a héten írtunk is már egy körömhegynyit. Két fiatal lány meggyilkolása után a tettes banda abba a víkendházba menekül véletlenül, amelyben az egyik lány szüleié. Garrett Dillahunttal és Monica Potterrel.

A harmadik hét egy picit filmdömpinges lesz, érkezik Nicholas Cage-dzsel a Knowing, egy természetfeletti thriller, amelyben Cage-ben felmerül a gyanú, hogy filmbéli fia felfedezett egy katasztrófa-előrejelző számsorozatot. A Duplicity a bevezetésben beharangozott romantikus ipari kémkedős film, persze nyilván jobban illik rá a krimi kategória. A rendező Tony Gilroy írta a forgatókönyvet is,  így a történet mindenképpen jó lesz vélehetően, hiszen ő írta a Michael Claytont is, és a Bourne-trilógiát. A harmadik nagyobbnak ígérkező film a The Great Buck Howard lenne, melyben a jogi egyetemről frissen kirúgott fiú (Colin Hanks), apja (Tom Hanks)  legnagyobb bánatára egy lecsúszófélben lévő illuzionista (John Malkovich) segédje lesz. A vígjátékban megtudhatjuk, hogy ez a fiatal ismeretség miként befolyásolja mindkettőjük életét. 

Az utolsó hétre maradt a Monsters vs. Aliens, melyet már rég hírdetnek a mozik. A DreamWorks által készített animációs film hűen követi az eddig megszokott animációs rajzfilmek tematikáját, így humoros karakterekkel és rekeszizmokat mozgató poénokkal operálnak, amely már a trailerben is látszódott. A történet szerint egy meteorit becsapódása után egy fiatal leányzó hatalmas nagyra nő, így a kormány őt is – más szörnyek mellett – beveti az idegenek elleni védekezésbe, akiknek a célja az, hogy elfoglalják a Földet. Az idétlenül vicces karaktereknek hasonlóan bekategorizált színészek adják a hangjaikat, így például a szarkasztikus Hugh Laurie, az ügyefogyott Seth Rogen, és a mindig bakot lövő, dark side-os isteni Rainn Wilson. A nagyra nőtt Susan hangját Reese Witherspoon kölcsönzi.

Címkék: premier hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr39975044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milan123 2009.03.02. 12:46:39

Sziasztok!

Nem tudom kié ez az oldal, de annyira színvonalas és tökéletes, hogy mindenkinek ajánlanám. Véletlenül bukkantam rá, de annyira megtetszett, hogy függő lettem. Várom az újabb és újabb beszámolókat. Na puszinyuszi :D:D:D

captainpamfil 2009.03.02. 14:06:19

Vannak még olyanok akiknek a minőség a mániája
süti beállítások módosítása