Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Jobb későn, mint hamarább alapon áprilisba immáron hevesen berongyolva eszünkbe jutott, hogy bizony elmaradt a bemutatós poszt, ám tulajdonképpen semmiről sem maradtunk le, mert a harmadikai bemutatók közül említésre méltó is csak elvétve akad. Viszont a hónapot tekintve azért természetesen lesznek jónak ígérkező filmek, például jön a sokak által és régóta várt Dragonball: Evolution, The Soloist az Oscar-díjas Jamie Foxx-szal, és egyéb kellemesebb nyalánkságok, olyan színészekkel,mint Robert Downey Jr., Russel Crowe, vagy Ben Affleck. A hó végére feltűnik kedvenc színészünk is egy újabb kasszasikernek ígérkező műalkotásban, ahol ismét bebizonyítja, hogy mimikájával az érzelmi skálát képes bejárni egész alfától ómegáig.

Címkék: premier hamarosan

Brüno trailer

 2009.04.03. 00:01 | Turisas | 10 komment

Végre előkerült az idei év legviccesebbnek ígérkező vígjátékának, a Brunonak a trailere. Sacha Baron Cohen Mátyás királyként álruhában bünteti Amerikát továbbra is, azonban most eldobva a kazah zsidóellenes Borat szerepét, az osztrák, erősen langyos tévériporter, Bruno bőrébe bújik, aki többek között egy fekete kisfiút szeretne örökbefogadni. Az rögvest feltűnhet a Bruno-t Ali-G-ben már látott nézőnek, hogy ebben a Brunoban azért ott van Borat is. A tévés Bruno első ránézésre erősen forróbb, valahogy több arschlochot sejtet a sorozat,mint a film. De majd meglátjuk, mindenesetre tessék élvezni ezt. Mi persze kiváncsian várjuk a sógorok reakcióját... Az előzetes megtekinthető a tovább után.

Címkék: trailer hamarosan brüno

Sauna

 2009.04.02. 19:30 | Turisas | 1 komment

Antti-Jussi Annila a fiatal finn rendezői generációnak egy újabb példája, aki képes megmutatni, hogy egy izgalmas, jó filmért nem kell Hollywoodhoz fordulni. A tavaly októberben bemutatott finn misztikus-horror Sauna mostanra a Titanic-filmfesztiválig is eljutott. A 16. század legvégén svéd és orosz küldöttség indul északnak a finn földön, hogy kijelöljék az országhatárt. A svéd királyi küldöttséget a Spore testvérpár képviseli, Erik és Knut, akik az idő múlásával egyre bizonytalanabbá válnak és nem csak a természettel kell megkűzdeni, hanem mások és saját maguk démonaival is.

Címkék: kritika horror skandináv

A Fox stúdiónál biztosan örülnének ha kiderülne, hogy csak április elsejei tréfa, miszerint az X-Men Origins: Wolverine című filmjük, aminek csak május legelején esedékes a bemutatója, kiszivárgott az internetre. Az X-Men trilógia szereplőinek előéletét bemutató film munkakópiája máris szétterjedt a torrent trackereknek köszönhetően, így szinte esélytelen, hogy teljesen gátat szabjanak neki. Persze kérdés, hogy mennyire rombolja a film bevételi esélyeit, vagy akár éppen hogy növeli az érdeklődést.

Címkék: hírek wolverine

Habár J.J. Abrams Star Trekje csak május elején mutatkozik be, ugyanakkor a Paramount stúdió nagy reményeket fűz hozzá, és megkezdték egy esetleges folytatás előkészítését. A mostani film írói, Roberto Orci és Alex Kurtzman mellé leszerződtették, az eddig csak producerként közreműködő David Lindelofot is. Lindelof a Lost című sorozat egyik alkotójaként és fő írójaként a legismertebb. A folytatásban mindhárom író produceri titulust is kapna.

Címkék: hírek star trek

A tizenharmadik hétvégén került az amerikai mozikba a DreamWorks új animációs vígjátéka, a Monsters Vs. Aliens. A Shrek vagy a Kung Fu Panda nyomdokain járó film, amely minden eddiginél több, mintegy kétezer háromdimenziós vetítésre alkalmas moziteremben debütált, ennek megfelelően a legjobb eddigi 3-D-s nyitást könyvelhette el. Hétvégi eredménye összesen 58,2 millió dolárra rúg. De mégsem vált egyeduralkodóvá a film. Ez a hétvége összesen 36%-al hozott magasabb bevételt, mint az előző év hasonló időszaka.

Címkék: box office

süti beállítások módosítása