Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Habár J.J. Abrams Star Trekje csak május elején mutatkozik be, ugyanakkor a Paramount stúdió nagy reményeket fűz hozzá, és megkezdték egy esetleges folytatás előkészítését. A mostani film írói, Roberto Orci és Alex Kurtzman mellé leszerződtették, az eddig csak producerként közreműködő David Lindelofot is. Lindelof a Lost című sorozat egyik alkotójaként és fő írójaként a legismertebb. A folytatásban mindhárom író produceri titulust is kapna.

Maga Abrams is leszerződött a filmhez, szintén mint producer, de arról, hogy ő rendezné-e a folytatást is, vagy ezt a lehetőséget átadja másnak, még nem született döntés. A forgatókönyv tényleges írásának megkezdésével azért megvárják a film bemutatóját. Kurtzman úgy nyilatkozott, hogy sok nagyszabású ötlet merült már fel, amik ezúttal nélkülöznék az első film "bevezetés" jellegű megkötéseit. A forgatókönyvet terveik szerint idén karácsonyig befejeznék és a film valószínűleg 2011 nyarán kerülhetne a mozikba.

Címkék: hírek star trek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr861037690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása