Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Jövőhéten érkezik meg az amerikai mozikba C. D. Payne azonos című, fekete humorú regényének adaptációja, a Youth In Revolt, amelyben a Michael Cera által megformált fiatal Nick Twisp, úgy dönt, hogy a maga sajátos módján rossz útra tér, hogy így imponáljon élete szerelmének. Nemrég jelent meg a film R-besorolású előzetese, amely szinte megegyezik a november végén debütált trailerrel, ugyanakkor hűebben mutatja be a szabadszájú és meghökkentő "kalandokba" keveredő főhőst. Most felbukkant két rövid jelenet is, amelyek Nick életébe engednek némi betekintést, aki nehezen viseli új lakótársukat, Jerryt, az élete szerelmének tartott Sheeni meghódításáért pedig végső elkeseredésében létrehozza másik énjét, a francia rossz fiút, Franois Dillingert, akit egy agresszív szociopataként jellemez. Cera és a Sheenit alakító Portia Doubleday mellett Steve Buscemi és Zach Galifianakis, Justin Long és Ray Liotta is feltűnik majd a filmben, ami január 8-án debütál az Egyesült Államokban.



Az előzetes megtekintéséhez, annak jellege miatt az életkor megadására lehet süzkség.

Jelenetek




 

Címkék: humor hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr1001631129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beyo 2010.01.03. 01:26:57

Örülök, hogy megfilmesítik... Amikor tizenéves koromban olvastam ezt a regényt (pontosabban regényeket), nem hittem volna, hogy nekifognak megcsináli, az egész történet hihetetlenül beteg és fordulatos. Abban szinte biztos vagyok, hogy az olyan szintű durvulás, ami könyvben benne volt képtelenség, hogy megjelenjen, pláne, hogy a rendezőt nem Larry Clark-nak hívják :D....

Ooorsi 2010.01.10. 20:01:05

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, régóta vártam már, hátha van valaki akkora elmebeteg, hogy filmet csináljon belőle, azonnal látni akarom!
süti beállítások módosítása