Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az elmúlt hetekben remekül szerepelt James Cameron filmje a mozik vásznain, számos rajongót szerzett magának Pandora különleges világa, no persze rengeteg munka és idegeskedés után kaphattuk csak meg a korszakalkotónak nevezett alkotást. A rendező L.A. Timesnak adott interjúja alapján arra számíthatunk, hogy a második részben már a bolygót körülvevő világgal, környező galaxisokkal is közelebbről megismerkedhetünk. A továbbiakban olvasható a szakember szavainak szó szerinti idézete, illetve néhány spoileres részlet az esetleges Avatar 2 történetéről, és a szereplők további kalandjairól.

We have some story ideas about how to branch out into other moons of Polyphemus and the Alpha Centauri A (ACA) solar system.

Ez azt jelentheti, hogy vagy az emberi tudomány későbbi felfedezéseiről számolnak majd be, vagy pedig a Na'vi formában újjászületett Jake és Neytiri későbbi kalandjairól kaphatunk tájékoztatást a későbbiekben. Esetleg még jó ötlet lenne, ha a folytatás az elpusztított Földön játszódna, ugyanis az első részben igencsak sokat asszociálnak a korábbi eseményekre. Nehéz kérdés előtt állnak tehát a készítők, mely nem más, mint elhagyják-e a Pandorát, vagy inkább további kalandokat mutassanak be a csodás, zöld bolygón?
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr111627827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása