Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A nyár végének folyamán érkezett meg az Inception című futó thriller első előzetese, az elmúlt hetekben pedig két új posztere is felbukkant. Christopher Nolan következő filmjének premierje ugyan még messze van, most mégis egy újabb, ismét csak teaser jellegű trailerje jelent meg. Az alkotás történetéről még nem sokat tudni, de mostani kedvcsináló is arra utal, hogy a cselekmény a képzelet, illetve a gondolatok világában fog játszódni, ahol minden lehetséges, és legértékesebb dolog egy-egy eszme lehet. A főszerepben Leonardo DiCapriót láthatjuk, aki most először dolgozik együtt az író-rendezővel, mellette pedig számos más neves színész is feltűnik majd, köztük Marion Cotillard, Ellen Page, Cillian Murphy, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt és Michael Caine. A film 2010. július 16-án debütál az amerikai mozikban.


 


 

Címkék: trailer inception

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr21629237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.30. 15:59:45

Nolan most sem fog hibázni szerintem, fantáziadúsnak néz ki az előzetes, remélhetőleg a sok dícséret után, amit a filmjei után kapott a rendező, továbbra is élvezhető produkciót fog letenni az asztalra.
süti beállítások módosítása