Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Újabb kiváló színésznőt veszített a filmes társadalom, ugyanis 32 évesen befejezte földi pályafutását a világszerte híres és elismert Brittany Murphy. A sajnálatos eset vasárnap hajnalban következett be, a kiérkező mentők pedig már semmit sem tehettek a különleges tehetség megmentéséért. A Los Angeles-i rendfenntartók nyilatkozták a sajtónak, hogy a 8.00-kor beérkező 911-es hívás után azonnal a helyszínre siettek, azonban valószínűleg a túlfeszített életmód és szívelégtelenségek miatt még a kórházba érkezés előtt halottnak nyilvánították.

Murphy neve olyan sztárprodukciókból lehet ismerős, mint a 8 mérföld, a Szakítópróba, vagy a Nagydumás kiscsajok. Ezen kívül szerepe volt az Expendables című sztárprodukcióban is, azonban arról nincsenek értesülések, hogy be tudta-e fejezni a munkát, vagy Heath Ledgerhöz hasonlóan másnak kell majd beugrania helyette. Annyi bizonyos, hogy újabb csillag hullott le az égről 2009-ben, csupán annyiban reménykedhetünk, hogy több áldozatot nem követel ez a filmes szempontból baljósnak tűnő év.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr441613980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása