Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nagyszerű hírekkel szolgálhatunk Laurence Fishburne és a Predators rajongóinak, ugyanis az Antal Nimród által rendezett produkcióban a két fogalom egy fedél alá kerül, így az eddig is ígéretesnek tűnő filmet, ha ki lehet jelenteni, most már még jobban várhatjuk, ha mást nem azért, mert lokálpatriótának lenni jó dolog. Az értesüléseket a Collider elnevezésű mozis blog szerezte és azóta már bejárta a netet a szenzáció, ugyanis komoly fegyvertényt jelenthet az alkotók számára. Sajnos azonban nem sok minden derült ki arról, hogy mi zajlott a forgatáson, ugyanis a külföldi online újságíró kollégákat hallgatásra kényszerítették, így csupán annyi derült ki, hogy a sokak által csak Morpheusként ismert, gyógyszert szívesen osztogató szupersztár egy Noland nevű szereplőt fog alakítani.

Mint mindannyian tudhatjuk, az alkotás mindössze jövő nyáron, azaz július közepe táján fog az amerikai mozik vásznain debütálni, így elég sokat kell addig még aludnunk, hogy láthassuk Antal Nimród remekművét. A sztori szerint egy elit osztag megpróbáltatásait kísérhetjük majd figyelemmel, akik a rendkívül veszélyes és remek technikával felfegyverkezett predátorok, azaz ragadozók miatt kényszerülnek menekülni. A Predatorsban Fishburne mellett olyan sztárok kapnak még helyet, mint Adrien Brody, Topher Grace, Danny Trejo és Alice Braga. A film producere Robert Rodriguez.
 

Címkék: hírek predators

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr601606644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.18. 14:25:26

Ha szerencsénk lesz, ezúttal talán kapunk egy jó kis hentelős B-filmet...

Salvatore Bonanno 2009.12.18. 14:33:33

Most kezdtek forgatni, hogyan lehet máris kijelenteni a filmről, hogy remekmű?

nutiform78 (törölt) 2009.12.18. 14:55:22

Már az Armoredben is szerepelt Fissbörn, az is Antal Nimród filmje, úgyhogy ez most így eléggé kapufa lett.

wiener 2009.12.18. 14:58:37

en is azt hittem az armoredrol van szo ami mar mozikban van
egyebkent se szol semmirol a cikk
vagy mirol szol?

madárijesztő 2009.12.18. 15:27:36

Laurence Fishburne szupersztár? Ismert név talán, de hogy szupersztár? Ez szerintem röhej:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2009.12.18. 16:13:27

@Krajcs: Hát a forgatókönyvet olvasva tényleg az, csak remélem nem hagyják meg a végét úgy, ahogy le vagyon írva, mert az *"+!/%/", bár van egy alternatív befejezési terve, ehhez kellene a... na jó, nem spoilerezem szanaszét. :)

gitáros 2009.12.18. 16:25:19

"...elég sokat kell addig még aludnunk, hogy láthassuk Antal Nimród remekművét..."

Aha. Jó lesz az B-mozinak is, nincs abban semmi sértő.
süti beállítások módosítása