Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Kedves megfejtők! Először is engedjétek meg, hogy megköszönjük a részvételt mindenkinek, aki részt vett a játékban. Amint azt a kiírásban is olvashattátok, december 13-a éjfél volt a határidő, hogy beküldjétek a helyes szót. Az idő előrehaladtával, és az egyre több megjelenő betűnek köszönhetőena helyes megfejtések száma is egyenes arányos módon nőtt. A játékban való részvételért az alábbi szót kellett kitalálni: NEYTIRI. Igen, a képen is látható na'vi hercegnő nevét kevertük meg, akit Zoë Saldana alakít a filmben. Szép számú helyes megfejtés érkezett e-mail címünkre, igaz, volt, aki összekevert minket egy hírportál filmes részlegének hasonló témájú játékával, és egy betűt kaptunk megfejtésként. Jelentjük, a sorsolás megtörtént, a nyertes kilétét pedig fel is fedjük a tovább mögötti gomb megnyomását követően.

Nyertesünk tehát nem más, mint az anaru nicknévvel aláíró játékosunk. Neki ezúton is gratulálunk, a többieknek pedig még egyszer köszönjük a részvételt. A nyertesnek küldtünk egy értesítő levelet arra a címre, amelyikről a megfejtése érkezett, melyre 24 órán belül szükséges reagálnia. Tehát, amennyiben kedd éjfélig nem érkezik válasz tőle, kénytelenek leszünk új embert kisorsolni. Azok, akik nem nyertek ne csüggedjenek, közeleg egyéves születésnapunk, és igyekszünk összehozni még egy játékot ezen jeles ünnep alkalmából.

  

Címkék: játék avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr351598557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása