Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Végre valahára napvilágot látott néhány részlet és kép a közelgő, negyedik Shrek-filmről. A produkció hivatalos címe Shrek Forever After lesz, és egy alternatív világba repíti Shreket egy rosszul sikerült alkunak köszönhetően. A megpuhult ogre egy olyan királyságot ismer meg, melyben Rumpelstiltskin uralkodik (Grimm mesékből ismert kobold), Szamár kordéhúzó csacsi, az elhízott Csizmás Kandúr pedig a kardját árulja rózsaszín íjért cserébe. A történetben lesz két ogrevadász boszorkány, John Hamm pedig a legjóképűbb ogrénak kölcsönzi majd a hangját.

Apropó hangok! Természetesen találkozhatunk ismét a régi kedvencekkel, azaz Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz és Antonio Banderas szólaltatja majd meg az ismert karaktereket. Feltételezhetően a magyar szinkronhagok is megmaradnak erdetijükben. Az első előzetest nem is oly meglepő módon december 18-án vetítik le, méghozzá az Avatar előtt, ugyanis a negyedik Shrek-film 3D-s lesz, márpedig James Cameron új alkotása vélhetően minden idők leglátogatottabb 3D-s produkciója lesz, szóval reklámnak sem utolsó a film előtt előzetest vetíteni. Ja, és hogy teljes legyen a boldogság, két kép is van már a május 21-én mozikba kerülő animációs filmből!

Címkék: hírek animáció hamarosan shrek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr151551123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimbo1000 2009.11.25. 16:42:02

sajna a csizmás kandúr magyar hangja (Selmeczi Roland) már nem lesz az eredeti, új valaki fogja szinkronizálni
süti beállítások módosítása