Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A torta legyen veled!

 2009.11.22. 14:14 | Turisas | 1 komment

Talán a Star Wars-saga az az epikus széria a filmtörténelemben, mely a legelvetemültebb és legfanatikusabb rajongókat kreálta több, mint harminc éves története során. Az, hogy különböző rendezvényeken, bemutatókon, sci-fi feszteken minden második ember Leia, Chewbacca, Darth Vader, vagy akár birodalmi rohamosztagos, már szinte megszokott jelenség. Na de mi van, ha ezeknek az embereknek születésnapja van? Hát persze, hogy olyan szülinapi tortát kapnak, ami egy keves karaktert, vagy egy jellemző jelenetet ábrázol kedvenc filmjükből. Az alábbi kis összeállításban 25 elborult születésnapra járó édességipari terméket sorakoztatunk fel, melyet a Screenjunkies állított glédába. A mi kedvenceink egyértelműen a tauntaun belei közt melegedő Luke Skywalker, és a rögtön utána látható, Boba Fett halálát megidéző jelenetsor, melyben a Tatooine homoki szörnye, a sarlacc egy kettévágott kiwi. Jó szórakozást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: humor összeállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr411543443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hegyi 2009.11.22. 16:53:54

Szerintem egyedül a csillagok háborúja rajongói képesek ön iróniát felmutatni. Legalább is Gyűrűk uránál, vagy Herri Potternél még nem láttam ilyesmit, mondjuk azok nem is mérhetőek a Trilógiához.
süti beállítások módosítása