Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Lassan ott tartunk, hogy minden második poszt James Cameron filmjével lesz kapcsolatos, azonban nincs mit tenni, a marketing egyre nagyobb erőkkel folytatódik, ám kérdéses, hogy a remekműnek ígérkező alkotás képes lesz-e felvenni ezzel a reklámhadjárattal a versenyt. Ezúttal egy új "hogyan készült" videót tekinthetünk meg, mely közel három percen át taglalja, hogyan is lehet túlélni az idegen bolygó által kínált veszélyes atmoszférát. Nyilatkozik a rendező, a producer, a főbb szereplők is és audiókommentárral tarkított új jelenetekben láthatjuk, milyen eszközeik, fegyvereik vannak az embereknek.



 

Egy másik, spoilereket is tartalmazó összeállításban pedig a na'vik fő ellenfelét, Quaritch ezredest alakító Stephen Lang beszél a katonai vezető céljairól és, hogy milyen terveket szövöget a számításait végül keresztülhúzó Jake Sully-val, aki avatarjával fedezi fel a Pandora bolygó világát.


 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr121539688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása