Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Mint  ismeretes, újabb feldolgozás érkezik majd a mozikba, hiszen a várva várt videójáték - fura egy szó - alapján forgatott Dark Void legénysége hamarosan összeáll. A legfrisebb értesülések szerint a főszerep egyik nagy esélyese a nők bálványa, Brad Pitt lehet. Az alternatív univerzumban játszódó alkotás főhőse a történet szerint balesetet szenved a Bermuda-háromszögben, így nem várt társakat kap, akik azonban közel sem barátságosak.

Will ugyanis egy párhuzamos dimenzióba kerül, ahol néhány bajtársával vállvetve kell megküzdenie az idegen lényekkel. Igen rossz a helyzet, azonban néhány tonna muníció és különleges fegyverek garmadája segíti hőseinket, így nem lehet kérdéses, ki lesz a nap hőse. A játék januárban érkezik a boltokba, a filmnek pedig éppen a lehetséges forgatókönyvíróját keresik az alkotók.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr491539966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.11.20. 17:08:52

már megint Britt... nincs más színész???
süti beállítások módosítása